Ervaringen

Ervaringen HartHealing


Healing, Leo:
Had al een tijd blaas- en prostaatklachten. Hevige pijnen die zelfs na doktersbezoeken niet afnamen.
Na een healing afspraak bij Benno waren de prostaatklachten al snel weg. De dagen erna zijn de blaasproblemen ook ineens afgenomen.
Ik ben erg dankbaar en voel me prima, nergens meer last van.
Ik zal Benno aanbevelen bij anderen die een lichamelijke klacht hebben, ik ben overtuigd.

Energetisch focussen en healing, Esther:
De focussessie bracht bij mij onverwachte emoties (de sessie richtte zich eigenlijk ergens anders op) naar boven die ik wegstopte. Doordat dit naar boven kwam, kon ik naar deze emoties kijken en accepteren dat ze er waren, waardoor er meer ruimte kwam in mijn hoofd en ik me direct een stuk ‘lichter’ voelde. Tijdens de aurahealing bleek er nog veel negatieve energie rondom mijn hoofd te zitten. Een half jaar daarvoor had ik een hersenschudding opgelopen. Tijdens de healing voelde ik letterlijk dat er ‘dingen’ weggepakt werden bij mijn hoofd. Ook bij mijn benen (heb erg last van onrustige benen) voelde ik dat er het een en ander ‘bewoog’ en gebeurde. Na de healing ervoer ik meer rust in mijn benen en voelde ik meer rust en ruimte in mijn hoofd. Dit was erg prettig.

Benno stemt goed met me af tijdens de behandeling: wat wil ik wel en wat niet, wat voelt goed. Door zijn rustige uitstraling en prettige energie die hij uitstraalt, voelde ik me direct op mijn gemak bij hem.

Natascha; healing:
Een healing gehad bij Benno. Ik merkte tijdens de behandeling regelmatig waar Benno “aan het werk” was. Soms voelde ik me zweven boven de bank en erna weer diep in de bank zakken.
Nadat me verteld werd dat ook mijn kuiten aandacht hebben gekregen kreeg ik de vraag of ik hier weleens last van heb. Ik heb regelmatig kramp in mijn kuiten, zeker met koud weer.
Een fijne healing gehad.

Marloes; healing:
Tijdens de healing voelde ik regelmatig waar Benno bezig was, waar energie naartoe werd gestuurd.
Voelde ik dat er genoeg behandeling was op een plek, dan merkte ik ook dat Benno meteen stopte, goed afgestemd dus. Ik kreeg zelf af en toe een beeld door, iets dat me wat wilde zeggen. Een reminder voor mezelf die ik mee naar huis heb genomen.
Had ook last van mijn schouder en hierin is verlichting gebracht. Ook besproken wat het me wil zeggen, zodat ik hier eens naar kan kijken de komende tijd voor mezelf.

Lotte; energetisch focussen:
Ik had nekklachten, lichte hoofdpijnen en spanning in mijn nek. Ook onrust in mezelf.
Heel fijn om te merken achteraf dat de spanningen in mijn nek waren afgenomen en tegelijk ook de onrust in mezelf. Het leek erop dat het met elkaar te maken had terwijl we eigenlijk meer op mijn hoofdpijn aan het focussen waren.
Voelde me achteraf erg rustig. Dank je wel!

Reageren is niet mogelijk