Gezonde voeding Oirschot

Gezonde voeding Oirschot

Je wilt gezond eten, maar het lukt niet goed. Je valt terug in oude patronen?
Ik ga je helpen erbij en je zult versteld staan van je resultaten.

Ongeveer de helft van alle Nederlanders heeft overgewicht. Indien jouw lichaamsgewicht hoger is dan het zou moeten zijn, is het waarschijnlijk dat je gezondheidsproblemen zult krijgen. Daarom is het belangrijk om continu te werken aan een gezond lichaamsgewicht.

De juiste voedingskeuze in combinatie met een goed bewegingsplan is essentieel voor een optimale welzijn en gezondheid. Door het lichaam te voorzien van alle voedingsstoffen in de juiste balans, wordt de zelfhelende werking van het lichaam aangesproken.
Wij helpen je om jouw streefgewicht te behalen met een verantwoorde oplossing en intensieve begeleiding op het gebied van voeding én bewegingJe staat er dus niet alleen voor! Dankzij de 1-op1-benadering, zorgen wij ervoor dat je zo weinig mogelijk afwijkt van het programma.

Deze benadering zorgt voor de vaak zo noodzakelijke stok achter de deur, waardoor de kans veel groter is dat je de gewenste resultaten zult behalen!

De kracht van LifestyleCentre Oirschot ligt in de persoonlijke aanpak en 1 op 1 begeleiding. In een intake gesprek worden de gezondheidswensen, de huidige eet- en leefgewoontes en de lichaamssituatie (body scan) in kaart gebracht. Op basis daarvan adviseren we een gezondheidsprogramma op het gebied van: voeding beweging gezonde leefstijl energetische balans Daarna volgt een periode waarin we regelmatig (wekelijks) contact hebben over de voortgang van het programma.

LifestyleCentre Oirschot helpt mensen vanuit het hart met hun voeding en welzijn.

Wil je meer informatie? Dan kun je mailen naar: lifestylecentreoirschot@gmail.com of bellen: 06 -10 800 353.

Klik HIER voor de Facebook pagina

 

Reageren is niet mogelijk