Wat is een aura

Wat is een aura / aura-healing

Bij ziekte, terugkomende lichamelijke pijntjes, korte hevige lichamelijke pijnen en alles waarmee je ook mee naar de dokter mag gaan, is een aura-healing toe te passen.  Ons lichaam is zelfgenezend.

 

Wat is een Aura?
Ieder levend wezen heeft naast het fysieke lichaam ook een energielichaam, de aura. Een aura is een energetische uitstraling die aangeeft hoe men zich voelt, wat men heeft meegemaakt in zijn leven en vorige levens. In dit energielichaam bevinden zich de chakra’s . Deze kunnen gezien worden als een soort draaiende energiekolken die via de aura energie opnemen uit of afgeven aan de omgeving.

De chakra’s brengen de energie over naar het fysieke lichaam. Hier zijn 7 grote chakra’s, verdeeld langs de lijn van de ruggengraat, verantwoordelijk voor de basis energiestroom in het lichaam. Naast de hoofdchakra’s zijn er nog vele kleinere chakra’s, elk met zijn eigen functie binnen het lichaam. Ook onder op de voetzool liggen vele kleine chakra’s en deze zijn omgeven door vele meridianen

De chakra’s houden de mens fysiek, emotioneel en psychisch in balans. Kleine of grote trauma’s kunnen blokkades en zwakke plekken veroorzaken in je aura en kunnen op elk van deze vlakken problemen geven. De energie kan dan niet meer op een gezonde manier doorstromen waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan.

Voor wie is een Aura-healing bedoeld?
Healing kan niet alleen uitkomst bieden bij ziekte maar biedt ook mogelijkheden als het probleem zich (nog) niet als ziekte gemanifesteerd heeft. Healing is voor iedereen die er voor openstaat, zich lekker wil ontspannen, niet lekker in je vel zit of het gevoel heeft regelmatig leeg gezogen te worden. De energie werkt aan oude patronen: zoals regelmatig terugkerende gewoontes en bevordert je eigen bewustwording en ontwikkeling.

Bij een healing wordt de energiestroom hersteld en blokkades opgelost, het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt opnieuw ontwikkeld. Healing is 1 van de oudste manieren van genezen en staat ook wel bekend als handoplegging of magnetiseren. Het werkt via het energieveld waar alles en iedereen mee verbonden is.

Reageren is niet mogelijk