Pijnappelklier activatie

Pijnappelklier activatie

 

“Een energetische activatie voor versnelde persoonlijke groei en bewustzijn”

Mijn ervaring:
Activatie van de pijnappelklier tijdens mijn opleiding heeft bij mij een mooi proces in gang gezet. Meer bewust worden van het leven, sterkere intuïtie en meer contact met mezelf.

Jouw leven:
Activatie van de pijnappelklier (derde oog) geeft je de gelegenheid om te transformateren en jezelf meer bewust te worden van je leven, van je omgeving en vooral van je algehele zelf. Een verandering op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied kan in gang worden gezet, je levensenergie zal meer gaan stromen.

Het vergroot je persoonlijke groei en bewustwording en het zal helpen om je leven beter af te stemmen met je levensdoel en missie. Als aanvulling op deze snelle uitbreiding van je bewustzijn, ondervinden veel mensen dat ze sneller tot een oplossing komen in thema’s als relatie, werk, gezondheid en financiën.

Werkwijze:
De activatie is een energetische activatie met de methode die ontworpen is om de pijnappelklier te activeren en op te laden met het cliënts eigen energieveld. Dit gebeurt via een plek op de ruggengraat, in de nek, wat een natuurlijke opening vormt en direct toegang verschaft tot de Medulla Oblongata (het gedeelte van de hersenen dat de hersenstam met het ruggenmerg verbindt).

Tijdens de activatie zit je op een comfortabele stoel.

Tijdsduur: 45  min.                   Investering: € 48,-

Reageren is niet mogelijk